У Мукачеві невідомі розбили автомобіль прес-секретаря Балоги

Невідомі зловмисники розбили автомобіль прес-секретаря і помічника народного депутата Верховної Ради, екс-кандидата в мери Мукачева Віктора Балоги Івана Береца в Мукачеві.

 

За словами Береца в ніч на суботу, 15 травня його автомобіль Mazda 323 знаходився в Мукачеві у дворі редакції газети "Старий Замок", у тридцятьох метрах від міського відділу внутрішніх справ.
Почерк злочину аналогічний тому, як це було чотири місяці назад, коли його автомобіль також був розбитий невідомими.
"Зловмисники розбили передн? бічне скло і перевернули все догори дном у салоні автомобіля. При цьому, як і в перший раз, поруч знаходився редакційний автомобіль, що не постраждав", - сказав Берец.
Потерпілий упевнений, що ціль злочину - залякування.
"Цей черговий злочин проти мене вчинено з метою залякування, оскільки дуже багато матеріалів у вітчизняній і закордонній пресі про останні події в Мукачеві, у яких відверто говорилося про правопорушення з боку влади, публікувалося на підставі мо?ї інформації", - сказав він.
?ван Берец також повідомив про те, що звернувся в органи міліції, що приступила до розслідування інциденту. "Я звернувся в міліцію, але не вірю, що вона знайде злочинців. Як відомо, 15 січня мені вже розбивали автомобіль і міліція дотепер не знайшла злочинців", - сказав Берец.
Нагада?мо, що 4 травня невідомі підпалили автомобіль Віктора Балоги в Ужгороді. Депутат заявив, що це була спроба його залякати.
Korrespondent.net

 

15 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів