Вартість цигарок виявлених чопськими митниками у вантажі скляних банкок становить майже 4 мільйони гривень

Митники визначили остаточну вартість рекордної партії контрабандних цигарок, яку вчора виявили в одному з пунктів пропуску на Закарпатті

 

320 тисяч пачок цигарок різних марок намагався вивезти через Чопську митницю у вантажному автомобілі іноземний громадянин. Тютюнові вироби були приховані у вантажному відсіку напівпричепа в середині картонних коробок із скляними банками.
Вчора, 25 листопада на один з пунктів пропуску Чопської митниці заїхала вантажівка, водій якої слідував з України на Балкани. Під час митного контролю він надав інспекторам товаросупровідні документи, згідно з якими перевозив скляні банки для консервування. Проте, увагу митників привернув пошкоджений трос, яким був опломбований вантаж. Тож, було прийнято рішення провести поглиблений огляд напівпричепу. І в перших же вивантажених картонних коробках митники виявили вміло замасковані серед банок блоки цигарок різних марок.
Результат повного вивантаження товару та підрахунку кількості прихованих від митного контролю тютюнових виробів, вразив. Працівники митниці за попередньою оцінкою прогнозували, що вартість цигарок може сягнути більш як мільйон гривен. Однак, вартість 320 тисяч пачок цигарок виявилося більшою в чотири рази і становить 3 мільйони 900 тисяч гривень.
Наразі митниками складено відповідний протокол. Цигарки і автомобіль з напівпричепом вилучено.

Т.в.о. начальника В. А. Іващенко

 

26 листопада 2010р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів