На Закарпатті розкрили вбивство на дискотеці 16-річного хлопця

Люди кажуть: "Що то за танці без бійки". Справді, рідко коли сільські дискотеки обходилися і обходяться нині без "розборок". Певно, парубки з села Лоза Іршавського району Закарпатської області вирішили відродити забуті традиції, коли хлопці з сусідніх населених пунктів відстоювали за допомогою кулаків право на дівчат. Так було й цього разу.

 

Як розповідає начальник сектору карного розшуку Іршавського райвідділу міліції капітан Юрій Турок, спершу вони отримали тривожну інформацію від медиків районної лікарні. Повідомлялося, що у травматологічне відділення з проломом черепа доставили 16-річного хлопця із с.Сільце. У медзаклад невдовзі прибула слідчо-оперативна група. Потерпілий перебував у комі. Здійснивши відповідні оперативні заходи, правоохоронці довідалися, що юнака травмували під час сільської дискотеки у Лозі. Тут билися місцеві з хлопцями з Сільця. На жаль, потерпілий через декілька днів, так і не приходячи до тями, помер.

Для розкриття цього злочину створили слідчу групу, до складу якої увійшли досвідчені працівники карного розшуку та відділу кримінальної міліції у справах дітей. Оперативники опитали багатьох свідків, котрі того вечора були на дискотеці. Підсумком цієї копіткої роботи стало встановлення особи зловмисника, котрий завдав хлопцеві фатального удару. Як з’ясувалося, це був 26-річний молодик. Почувши, що його двоюрідного брата побили на сільській дискотеці у Лозі, він вирішив помститися кривднику. На своєму автомобілі разом з братом потерпілого наздогнав групу хлопців із села Сільце, які поверталися пішки додому. Зловмисник дерев’яною палкою побив нині покійного, далі сів у свій транспортній засіб і трохи від’їхав. Однак, усвідомивши що накоїв, повернувся на місце скоєння злочину, підібрав травмованого хлопця і доставив у лікарню. Щоправда, винуватець заявив у медзакладі, буцімто знайшов побитого юнака на узбіччі дороги у селі Лоза. За цим фактом порушено кримінальну справу, триває розслідування.


Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС України в Закарпатській області

 

27 листопада 2010р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів