На кордоні затримали контрабандне авто вартістю понад півмільйона гривень

На Закарпатті в пункті пропуску "Тиса" прикордонниками Чопського загону в ході реалізації оперативної інформації, спільно з співробітниками митниці попереджено намагання незаконного переміщення через державний кордон транспортного засобу .

 

Вчора близько сьомої години до міжнародного автомобільного пункту пропуску “Тиса” на в’їзд в Україну прибув легковий автомобіль марки "BMW – X5" німецької реєстрації, яким керував 50 - річний громадянин Німеччини.
Під час проходження прикордонно-митного контролю прикордонниками було помічено нетипову поведінку водія, а саме хвилювання. Підозри охоронців кордону підтвердилися, в ході перевірки автомобіля та документів на нього, було встановлено, що номер кузова автомобіля являється підробленим (перебитим). Подальша перевірка інформації по даному громадянину Німеччини показала, що він вже ввіз на територію України шість автомобілів, які не перетнули кордон в зворот ньому напрямку.
Наразі автомобіль марки "BMW – X5" 2007 року випуску, вартістю близько 520 тисяч гривень, затримано та передано працівникам митниці, повідомив начальник прес-служби Чопського прикордонного загону старший лейтенант Сергій БРОВКО.


 

01 грудня 2010р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів