Фари із тютюновим відблиском видали порушника

Днями до рук чопських митників потрапив наш співвітчизник, який примудрився "засвітитись" одразу в двох порушеннях митного законодавства за трьома статтями.

 

Перше порушення полягало в тому, що 44-річний чоловік, ввізши із Чехії на митну територію України легковик марки "VW Passat Variant" у тимчасовому режимі, не виконав взяте на себе зобов’язання вчасно доправити його за кордон.
Проте митники відчували, що це ще не всі погрішності українця. Перевіривши автомобіль в боксі поглибленого огляду, вони виявили приховані від митного контролю 100 пачок сигарет вітчизняного виробництва. Тютюнові вироби кмітливий порушник заздалегідь приховав не лише у конструктивних порожнинах автівки, а й за передніми фарами. Щоб дістатись до схованки із сигаретами, митникам довелось демонтувати фари транспортного засобу.
На підставі ст.. 339, 349, 352 Митного кодексу України інспекторами складено протокол. 10 блоків цигарок марки "Прилуки" та автомобіль, що використовувався для переміщення прихованого товару, вартістю майже 80 тисяч гривень, вилучені до рішення суду.
Прес-служба Чопської митниці

 

10 грудня 2010р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів