Закарпатські КРУшники "накопали" порушень на 60 мільйонів

В Ужгороді відбулася колегія КРУ в Закарпатській області за участі правоохоронних органів

 

Майже на кожному перевіреному підприємстві – фінансові порушення. Такі сумні реалії називають закарпатські ревізори і констатують: від початку року з 301 перевірених КРУ в Закарпатській області підприємств, установ і організацій, порушення встановлені на 277 або на 92 % перевірених об’єктів.
Такі дані прозвучали днями в Ужгороді під час колегії КРУ в Закарпатській області, на якій підводилися підсумки роботи управління за 10 місяців 2010 року. Як повідомив начальник КРУ в Закарпатській області Микола РЯБЕЦЬ, протягом 10 місяців 2010 року на 260 об’єктах контролю виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму 58,8 млн. грн. Крім того, ще майже на двох сотнях об’єктів виявлено недоотримання (втрати) фінансових ресурсів на 24 мільйони. Порівняно з аналогічним періодом минулого року сума виявлених недоотриманих фінансових порушень зросла на практично в чотири рази.
Попри це, проведеними контрольними заходами на 251 підприємствах, установах та організаціях встановлено незаконні, нецільові витрати та недостачі на загальну суму 34,8 млн. грн.
За результатами колегії ревізори ухвалили рішення вжити додаткових заходів щодо покращення взаємодії з правоохоронними органами, особливо в частині порушення кримінальних справ та складання протоколів про притягнення порушників до відповідальності за корупційні діяння за переданими матеріалами контрольних заходів, повідомляє прес-служба КРУ в Закарпатській області.


 

26 грудня 2010р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів