У Новий рік без нового гаманця та сумочки

Не задекларований та не заявлений при усному опитуванні крам виявили днями інспектори митного поста “Тиса” Чопської митниці під час здійснення митного контролю ручної поклажі та мікроавтобуса марки "MERCEDES-BENZ".

 

Власник товару, наш співвітчизник, повертався у мікроавтобусі з Італії до України. До митної декларації він вніс невелику суму валюти та особисті речі. Коли ж митники розпочали проводити огляд багажного відділення мікроавтобуса, виявили партію шкіряних галантерейних виробів. Під виглядом особистих речей громадянин України намагався незаконно перевезти через кордон 37 гаманців, 7 ременів, 5 портфелів та 24 жіночі сумки.
Галантерея з натуральної шкіри італійських марок була прихована у картонній коробці та дорожній сумці. За попередньою оцінкою її загальна вартість складає 33 757 гривень. По даному факту працівники Чопської митниці склали протокол про порушення митних правил за статтею 340 Митного Кодексу України, а шкіряні вироби до рішення суду вилучили.
Слід зазначити, що це не перша нелегальна партія товарів легкої промисловості, виявлена на митному посту "Тиса" у пасажирів та водіїв мікроавтобусів. Тільки за останню декаду грудня його працівники припинили 12 аналогічних спроб ввезення. Загальна вартість вилученого митниками товару складає майже 150 тисяч гривень.
Прес-служба Чопської митниці

 

29 грудня 2010р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів