У селы Гать у ДТП потрапили два авто: обидва водії були напідпитку

Пройшов лише тиждень, як закінчився Всеукраїнський рейд під умовною назвою "П’яний водій – злочинець!", в ході якого працівниками Державтоінспекції Закарпаття було виявлено понад 400 водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння.

 

Пройшов лише тиждень, як закінчився Всеукраїнський рейд під умовною назвою "П’яний водій – злочинець!", в ході якого працівниками Державтоінспекції Закарпаття було виявлено понад 400 водіїв, які керували транспортними засобами у стані сп’яніння. По закінченню рейду начальник ДАІ Закарпаття Михайло Бойчук сказав, що робота в даному напрямку не припиниться і надалі, адже саме з вини нетверезих водіїв трапляється чимала кількість ДТП. На сьогодні інспекторами ДАІ вже виявлено 658 таких водіїв, але для деяких і це не наука.
Так, 21 січня о 22.15 год., 28-річний водій "Ауді-80" перебуваючи в нетверезому стані, рухаючись в сторону м. Мукачево, в селі Гать Берегівського району, виїхав на смугу зустрічну руху, де скоїв зіткнення з автомобілем марки "Форд-Мондео", водій якого також був під впливом алкоголю. Результати ДТП трагічні. Пасажир автомобіля "Ауді-80" від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці, водій цього ж авто та пасажир "Форду" з тілесними ушкодженнями були доставлені до районної лікарні. Наразі обидва автомобілі знаходяться на штрафмайданчику.



ВДАІ УМВС України в Закарпатській області.

 

25 січня 2011р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів