Обережно, шахраї !

Відділ внутрішньої безпеки при ДПА у Закарпатській області УВБ ДПА України інформує про можливі шахрайські дії невстановлених осіб стосовно суб’єктів підприємницької діяльності.

 

Зокрема, посадовим особам та власникам ряду пре¬стижних готельно-ресторанних закладів можуть надходити телефонні дзвінки від особи, яка представляється працівником ДПА України. Особа може представлятися Валерієм Петровичем або Володимиром Петровичем та робить замовлення щодо організації проживання і харчуван¬ня працівників ДПА.
У подальшому, обумовлюючи терміновою необхідністю та знаходженням в дорозі, цей громадянин передзвонює керівникам готелів та ресторанів і просить придбати телефонні картки на суму від 200 до 1200 грн. і повідомити йому їх коди поповнення.
Відділ внутрішньої безпеки при ДПА у Закарпатській області УВБ ДПА України доводить зазначену інформацію до суб’єктів господарювання для запобіган¬ня можливих шахрайських дій з боку вищевказаної особи. У випадку ж отримання таких звернень необхідно негайно повідомляти за номером телефону 102.
Звертаємо увагу всіх керівників та суб’єктів господарювання Закарпатської області, що у відділі внутрішньої безпеки при ДПА у Закарпатській області УВБ ДПА України цілодобово функціонує "телефон довіри" 3-52-70, за яким можна зателефонувати та повідомити інформацію про корупційні діяння та інші неправомірні дії з боку працівників органів державної податкової служби. Конфіденційність гарантуємо.

Відділ внутрішньої безпеки при ДПА у Закарпатській області
УВБ ДПА України


 

27 січня 2011р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів