Працівники ДАІ Закарпаття виявляють зброю та боєприпаси

28 січня 2011 року близько п’ятої години вечора під час відпрацювання території Іршавського району, співробітниками взводу супроводу ВДАІ УМВС для перевірки було зупинено автомобіль "ШКОДА-ОКТАВІЯ".

 

Перевіривши документи працівники Державтоінспекції запропонували водію відчинити багажне відділення де побачили автомат КАМС-МФ-1. Володільця такої знахідки та авто відразу було доставлено до райвідділку міліції, де старший прапорщик ДПС Василь Матьовка продовжив огляд. У салоні лежала невелика сумка, відкривши яку водій Шкоди намагався непомітно щось сховати під сидіння, це не пройшло повз погляд досвідченого прапорщика. Як з’ясувалося, водій намагався заховати ручну гранату Ф-1. Окрім цього у авто виявили цілий склад набоїв різного калібру – 87 штук (!) та 3 магазини до АК.
Вилучена зброя та боєприпаси направлені на дослідження. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Наразі, 35-річний водій розповідає слідчим для чого йому знадобилося зброя та на заваді чого стали ДАІшники.

ВДАІ УМВС України в Закарпатській області

 

29 січня 2011р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів