Закарпатські ревізори виявили порушення на 1,3 млн грн у департаменті міського господарства Ужгорода

Згідно з планами роботи Контрольно-ревізійного відділу в м. Ужгороді проведено планову ревізію фінансово-господарської діяльності Департаменту міського господарства Ужгородської міської ради за період з 01.01.2009 по завершений звітний період 2010 року.

 

За результатами проведеної ревізії фінансово-господарської діяльності в Департаменті міського господарства Ужгородської міськради за період з 01.01.2009 по 01.12.2010 встановлено фінансових порушень на загальну суму 1,3 млн грн, в тому числі такі, що призвели до втрат на загальну суму 400 тис. грн.

Недоотримання доходів ревізори виявили на суму 116,6 тис. грн. Виникло недоотримання через ненарахування і неперерахування до місцевого бюджету орендної плати.

Незаконні витрати ревізорами виявлені майже на півмільйона гривень – це проведення зайвих виплат бюджетних коштів внаслідок завищення обсягу та вартості виконаних підрядних робіт. Під час ревізії повернуто бюджету 97,6 тис. грн.

Фінансових порушень, що не призвело до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, виявлено на суму 329,9 тис. грн. Фактично порушення усунуто під час ревізії на 100 %: ревізори провели відображення в обліку кредиторської заборгованості в розмірах більших за фактичну на суму 329,94 тис. грн.

Інші порушення фінансової дисципліни виявлені на суму 502,2 тис. грн. З них невідображення з обліку отриманих основних засобів виявлено на суму 475,4 тис. грн, завищення в кошторисі потреби в бюджетних коштах на суму 26,9 тис. грн.

За результатами ревізії до керівництва установи надіслано вимоги про усунення виявлених порушень. Матеріали ревізії передані до правоохоронних органів.



Прес-служба КРУ в Закарпатській області

 

25 березня 2011р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів