СБУ розшукала організатора незаконного переправлення нелегалів, який тривалий час переховувався від правосуддя

У Закарпатті співробітники СБУ в рамках порушеної раніше кримінальної справи за ознаками скоєння злочину, передбаченого ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України, розшукали обвинуваченого К., причетного до організації незаконного переправлення п’ятьох іноземців до Словаччини, який тривалий час переховувався від органів досудового слідства.

 

На початку квітня 2010 року житель одного з прикордонних селищ Закарпаття запропонував мешканцю Ужгорода взяти участь у незаконному переправленні п’ятьох нелегальних мігрантів (трьох громадян Пакистану і двох уродженців Афганістану) через державний кордон України за винагороду у 300 гривень. Однак особу, яка погодилася доправити нелегалів, на півдорозі до місця призначення затримали військовослужбовці Чопського прикордонного загону. Організаторові, який слідував за своїм спільником на іншому автомобілі, вдалося втекти.
4 травня ц.р. співробітники СБУ розшукали зловмисника в одному із розважальних центрів Ужгорода і спільно з прикордонниками затримали.
Слідство триває.

Прес-центр СБ України

 

18 травня 2011р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів