Жадібність позбавила автомобіля

На Закарпатті прикордонниками Чопського загону спільно з співробітниками митниці, в рамках проведення оперативно-профілактичних заходів "профілактика 2011" було припинено спробу незаконного переміщення через українсько-угорський державний кордон тютюнових виробів.

 

12 червня 2011 року, близько 20.00 години до міжнародного автомобільного пункту пропуску “Тиса”, на в’їзд з України прибув легковий автомобіль марки Хонда “Акорд”, на іноземних реєстраційних номерах, під керуванням 45 - річного громадянина Молдови.
Виходячи з нетипової поведінки водія та наміру якнайшвидше пройти всі види контролю, прикордонниками було ініційовано виведення даного транспортного засобу із "зеленого коридору" в "червоний коридор" та здійснити поглиблений огляд транспортного засобу. В результаті огляду спільною прикордонно-митною оглядовою групою було виявлено 700 пачок цигарок вітчизняного виробництва, марки "МаrІbоrо GOLD", які знаходились в пустотілих просторах заднього і переднього бамперів та лівому, правому порозі, а також у валізі серед особистих речей і в інших спеціально виготовлених тайниках.
За оцінкою експертів, вартість не задекларованих та прихованих цигарок досягає близько 8,5 тисяч гривень. Разом з тим, на підставі ст. 377 Митного кодексу України також було вилучено легковий автомобіль марки “Хонда”, 2003 року випуску, сума оцінки якого склала майже 140 тисяч гривень, повідомив начальник прес-служби Чопського прикордонного загону старший лейтенант Сергій БРОВКО.

 

14 червня 2011р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів