НА ЗАКАРПАТТІ ПОЧАЛАСЬ БОРОТЬБА З МИТНИКАМИ?

З початку року митницями регіону не було зареєстровано жодної справи про порушення митних правил при незаконному переміщенні алкоголю

 

В облдержадміністрації продовжу?ться пошук резервів наповнення бюджету. Серед них - легалізація обігу підакцизних товарів.
? певну зацікавленість працівників митних органів в існуванні тіньових схем. Відсутній аналіз з боку податківців за ввезенням в область ці?ї групи товарів та їх реалізаці?ю. Працівники СБУ практично не виявляють посадових осіб, причетних до контрабанди підакцизу.
Зараз на території області діють 6 тисяч 433 ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.
В результаті перевірок міліці?ю викрито 71 злочин у сфері торгівлі алкоголем, припинено діяльність 7 підпільних цехів, де виготовляли фальсифіковані алкогольні напої. Вилучено майже 40 тисяч літрів спирту, понад 54 тисячі пляшок горілки та більше 24 тисяч блоків сигарет на загальну суму 420 тисяч гривень.
До відповідальності притягнуто 816 осіб, з них 59 ? до кримінальної.
У рамках операції ?Підакциз? податківцями зафіксовано 2,5 тисячі порушень чинного законодавства. Фінансових санкцій застосовано на суму 14 мільйонів гривень. Ліквідовано 16 підпільних цехів, порушено 50 кримінальних справ.
U

 

04 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів