11 незаконних мігрантів затримано на ділянці чопського прикордонного загону

Продовж доби прикордонниками відділів прикордонної служби "Ужгород" та "Кам’яниця" Чопського загону в трьох випадках затримали одинадцять незаконних мігрантів з Грузії

 

В першому випадку, близько сьомої години вечора, дільничним інспектором від відділу прикордонної служби "Ужгород", під час патрулювання, неподалік автовокзалу міста Ужгород, було помічено чотирьох невідомих осіб, не слов’янської зовнішності. В ході перевірки документів, невідомими було надано закордонні паспорти громадян Грузії. В ході спілкування з правоохоронцями чоловіки не змогли пояснити, з якою метою прибули на Закарпаття. А як пізніше стало відомо зі слів затриманих, вони зізналися, що мали намір перетнути українсько-словацький кордон поза пунктом пропуску, і продовжити мандри країнами Шенгенської зони.
В другому та в третьому випадку належне потрібно віддати прикордонникам відділу прикордонної служби "Кам’яниця". 14 липня під ранок, на околиці села Суха Гута прикордонним нарядом прикордонний патруль , за чотири кілометри до лінії державного кордону затримано 4 громадян Грузії , що рухалися в бік державного кордону, звісно ж без документів.
Інших трьох громадян Грузії, затримано на околиці села Кам’яниця, два чоловіки та одна жінка, в двох з яких були закордонні паспорти, одразу зізналися, що намагались перейти кордон.
Всіх вище згаданих громадян затримано та притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.204 ч.2 КУпАП, за спробу незаконного перетину державного кордону в складі групи осіб.
Наразі затримані знаходяться у пункті тимчасового тримання Чопського прикордонного загону, подальшу долю мандрівників вирішить суд, повідомив начальник прес-служби Чопського прикордонного загону старший лейтенант Сергій БРОВКО.


 

15 липня 2011р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів