Для "власного вживання" закарпатець вирощував 460 стебел коноплі

Під час операції "Мак-2011", яка триватиме до 29 вересня цього року, працівниками відділу з незаконним обігом наркотиків Мукачівського міського відділу міліції в Закарпатській області було виявлено цілу плантацію з коноплею.

 

Коли правоохоронці завітали на вул. Берегівську до 51-річного мукачівця, то слова господаря виявились зайвими. 460 стебел коноплі заввишки від 0,5 до 3 метрів майоріли попід хатою чоловіка. Крім того, ще у звичайних горщиках з-під квітів були посаджені такі ж рослини з наркотичними властивостями. На запитання працівників міськвідділу, для чого вирощував чоловік коноплю, відповідь виявилась банальною: для власного вживання. Цікаво, наскільки років наперед мукачівець хотів забезпечити себе марихуаною? Також цікавим є той факт, що молодший 24-річний син Михайла вже відбуває покарання за гратами за збут наркотиків, та, очевидно, на батька це не вплинуло.

Як розповів оперативникам господар, придбати насіння коноплі не проблема, тому він і купив їх, посіяв, щоправда, не сподівався що його "огородина" так розростеться. Наразі всі рослини вилучено, а проти "горе-огородника" порушена карна справа за ст. 310, част.2, за якою передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.



Наталія Машіко
Мукачівський МВ УМВС

 

20 липня 2011р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів