Закарпатська міліція вилучає мак та коноплю

Ряд успішних спецоперацій з вилучення наркотичних речовин провели цими днями правоохоронці Закарпаття. Спершу співробітники карного розшуку за підтримки бійців спецпідрозділу "Беркут" провели санкціонований обшук в оселі 22-річного жителя селища Королево, що на Виноградівщині. На подвірї міліціонери виявили та вилучили чотири рослини коноплі, а в підвалі знайшли використані для куріння марихуани зрізані пластикові пляшки, так звані бульбулятори.

 

Далі правоохоронці завітали з обшуком у сам районний центр, до будинку 34-річного жителя Виноградова. Тут знайшли в гаражі пластикову пляшку з 5 грамами синтетичного наркотика амфетамін, а в спортивній сумочці—медичний шприц.
Пощастило під час обшуку й хустським стражам порядку, котрі знайшли в будинку 26-річного жителя Хуста 100 грамів насіння та листя коноплі та ще один бульбулятор. А на городі нарахували 22 рослини коноплі.
Попалися й любителі вирощувати заборонений законом мак. Так, на городі 47-річної жительки Міжгір’я в ході спецоперації "Мак-2011" тамтешні міліціонери виявили та вилучили 195 рослин маку, а їх рахівські колеги знайшли ще 156 стебел на присадибній ділянці 41-річної жительки смт.Ясіня.

 

22 липня 2011р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів