Прокурор Ужгорода: На другий після стрільби чиновник міськради прийшов до власника кафе та погрожував йому

Не виключено, що в його компанії були п’яні міліціонери

 

Прокурор Ужгорода Іван Штефанюк прокоментував гучний скандал про чиновника-мажора, який влаштував стрілянину в кафе "Правда", що по вул. Льва Толстого.

Це він заявив сьогодні, 18 січня, під час зустрічі із журналістами.

Він зазначив, що є відеозапис події, проте подробиці розповідати не захотів – казав, все в інтересах слідства, яке згодом закінчиться.

Зазначив лише, що чиновник-мажор, якого звати Михайло Пісняк і який, подейкують, є сином банкіра, стріляв в кафе о 12 годині ночі. До речі, не розрахувавшись за замовлення в кафе. Крім того, на зауваження власника кафе про припинення хуліганства, почав погрожувати йому запроторити за грати.

А на другий день знову прийшов до кафе і вчиняв там хуліганські дії. Ні першого, ні другого дня власник кафе не викликав міліцію.

За словами прокурора, він мав дозвіл на зброю, проте яка вона – він не повідомив. Наразі перевіряють законність самого дозволу.

До речі, не спростував пан Штефанюк і інформацію про те, що в компанії Михайла Пісняка були п’яні міліціонери. "Не виключено, що вони були з ним". Прокурор міста повідомив про це внутрішню безпеку МВС, щоб вони перевірили цей факт.


Вл. інф.

 

18 січня 2012р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів