В Ужгороді зявився сексуальний маньяк?

Він вже ледь не згвалтував 9-ти річну дівчинку на вулиці Легоцького

 


Інцидент стався 3 березня, посеред білого дня у Новому районі міста. Про цей випадок "Закарпаття онлайн" стало відомо із власних джерел, котрі повідомили, що у суботу в під’їзді багатоповерхівки по вулиці Легоцького в Ужгороді чоловік віком 26-28 років напав на дитину, яка поверталася зі школи.

Зі слів очевидців, що почули крик дівчинки, зловмисник встиг зняти із школярки деякий одяг, у тому числі штанці. Однак, побачивши сторонніх, встиг утекти. За описом він був одягнений у темну куртку і мав сонцезахисні окуляри.

У міськвідділі міліції інформацію про інцидент підтвердили і повідомили, що чоловіка розшукують. Щоправда, станом на 15 годину сьогоднішнього дня знайти його не вдалося. Крім того, правоохоронці не коментували деталей нападу, а тільки зазначили, що зловмисник “чіплявся до дитини”.

У той час мешканці будинку розповідають, що час від часу бачили чоловіка, котрий займався мастурбацією поблизу ЗОШ №19 та дитячого садочка №42. Чи є він та нападник тією ж самою особою, свідки стверджувати не беруться, адже, якщо вірити словам оповідачів, учорашній зловмисник, здається, молодший.

 

05 березня 2012р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів