Чопські митники "роззули" автомобіль румуна, через приховані сигарети

Сьогодні (30.03.2012) пізньої ночі працівникам митного поста "Солотвино" довелось "роззути" автомобіль громадянина Румунії, через приховані сигарети у чотирьох колесах.

 

Повертаючись із смт.Солотвино, що поблизу українсько-румунського кордону, до дому на автомобілі марки “SEAT CORDOBA”, 49-річний чоловік обрав спрощену форму митного контролю – "зелений коридор", що означає відсутність у нього будь-яких прихованих предметів. Однак митники з прикордонниками вирішили провести поглиблений огляд іномарки, аби пересвідчитись у правомірних намірах румуна перетнути кордон.
Так, у ході перевірки автівки, що проводився в боксі поглибленого огляду, інспектори виявили приховані від митного контролю 240 пачок сигарет вітчизняного виробництва "VICEROY", які кмітливий іноземець заздалегідь приховав у пустотілі простори чотирьох шин, встановлених на автомобілі.
Відносно порушника складено протокол за статтями 339 та 352 ч.1 Митного Кодексу України. Виявлені тютюнові вироби, вартість яких майже 2 тисячі гривень, та автомобіль ціною у 57 тисяч гривень, що використовувався для переміщення прихованого від митного контролю товару, вилучені до рішення суду. Крім цього, до порушника будуть застосовані штрафні санкції та конфіскація товару з легковиком.

Вікторія Сенгетовська,
прес-секретар Чопської митниці

 

30 березня 2012р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів