Службові особи "Закарпатагролісу" заплатили майже 750 тис.грн. інституту землеустрою за невиконану роботу

Службові особи "Закарпатагролісу" заплатили майже 750 тис.грн. інституту землеустрою за невиконану роботу

 

За інформацією заступника прокурора області Михайла Хилі, наприкінці 2011 року ДП "Закарпатський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою" укладено договір на виконання робіт по виготовленню проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок "Закарпатагролісу" у постійне користування по філіях "Міжгірський держспецлісгосп", "Хустський держспецлісгосп"та "Великоберезнянський держспецлісгосп", без відповідного на те рішення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.
Втім, службові особи ГДСЛАП "Закарпатагролісу" та ДП "Закарпатський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою" зловживаючи своїм службовим становищем, підробили документи про нібито виготовлення проектів землеустрою. Службовці склали акт здачі-приймання виконаних робіт, у яких вказали неправдиві дані про передачу "Закарпатським науково-дослідним та проектним інститутом землеустрою" готового проекту землеустрою, який задовольняє умови договору, затверджений і оформлений в належному порядку, хоча насправді це виконано не було.
Відтак, службовці "Закарпатагролісу" незаконно перерахували за невиконану роботу на рахунок ДП "Закарпатський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою" майже 750 тис.грн. державних коштів, чим державним інтересам було заподіяно шкоду на названу суму.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

03 квітня 2012р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів