В Ужгородській міськраді "пов’язали" директора жеку

За те, що вимагав 10 тисяч доларів хабара

 

10 тис.дол. США вимагав та одержав директор одного з ужгородських ЖРЕРів від підприємця за вирішення питання надання департаментом міського господарства Ужгородської міської ради дозволу на реконструкцію допоміжного приміщення (підвалу) у будинку в м. Ужгород (Рафанда).

5 квітня до УБОЗ УМВС України в Закарпатській області звернувся ужгородський підприємець із заявою про вимагання в нього посадовими особами Ужгородської міської ради та директором ЖРЕРу хабара.

За заявою проведено дослідчу перевірку і встановлено, що 5 квітня наприкінці робочого дня директор одного з Ужгородський ЖРЕРів у своєму службовому кабінеті, вимагав та одержав від підприємця частину раніше обумовленої суми хабара - 24000 грн.

Вже 9 квітня, знаходячись у приміщенні Ужгородської міської ради, він одержав другу частину хабара – 7000 доларів США.

Після одержання грошей директор ЖРЕРу був затриманий "на гарячому" працівниками УБОЗу в Закарпатській області. Факт одержання хабара задокументовано належним чином. Розслідуванням кримінальної справи займається прокуратура області, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Свідками слідчих дій вчора, 9 квітня, стали і журналісти.

Сьогодні мер повідомив, що начальник жеку №4 відсторонений від виконання своїх обов’язків, оскільки до нього мають питання правоохоронці, пише "Час Закарпаття".

Очевидно, "директор одного із ЖРЕРів", як його називає прокуратура, і є директором жеку №4.

 

10 квітня 2012р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів