Хустська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу за незаконну заготівлю 50 тонн металобрухту

Хустська міжрайонна прокуратура в квітні цього року в межах здійснення правозахисної функції спільно з працівниками державної служби боротьби з економічною злочинністю Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області, провела ряд перевірок додержання суб’єктами господарювання цього району вимог законодавства щодо здійснення операцій з металобрухтом. Про результати перевірок повідомив Хустський міжрайонний прокурор Іван Кайло.

 

Під час проведення перевірок на території міста Хуст виявлено пункт приймання та складування брухту чорних металів без необхідних дозвільних документів. Внаслідок незаконної діяльності було заготовлено 50 тонн брухту чорних металів.
За результатами проведеної перевірки 11 квітня Хустським міжрайонним прокурором порушено кримінальну справу за фактом порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.213 КК України, яка скерована для провадження досудового слідства в СВ Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

 

12 квітня 2012р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів