Ахметов поздоровив Ярославського. І забув поздоровити Шуфрича

Ужгородський футбол став політичним

 

Президент донецького "Шахтаря" та найбагатша людина України Рінат Ахметов поздоровив харківський футбольний клуб "Металіст" та його президента Олександра Ярославського з виходом до вищої ліги українського футболу.

Разом з харківським "Металістом" ще одну путівку до елітного дивізіону першості України вибороло й ужгородське "Закарпаття", почесним президентом якого ? Нестор Шуфрич (фракція СДПУ(о). Але пан Ахметов чомусь не прокоментував причину свого ігнорування команди з Ужгорода.

У привітанні Ярославському, який поряд з Ахметовим входить до списку найбагатших людей України, президент "Шахтаря" зверта?ться з такими словами: "Прийміть щирі, серцеві поздоровлення в зв'язку з виходом команди "Металіст" у вищу лігу чемпіонату України".

"Усі щирі аматори спорту раді поверненню в еліту вітчизняного футболу одні?ї з найстарших і шановних команд, що стояла у витоків українського футболу", - сказав Ахметов.

"У мене нема? сумніву, що харківський "Металіст" додасть новий імпульс нашому чемпіонатові, підсилить конкуренцію в суперечці за високі цілі, додасть головному турніру сезону нові, яскраві фарби", - додав Ахметов.

"В успіху "Металіста" велика ваша роль, Олександр Владиленович. Я знаю, як багато сил, фізичних і щиросердечних, ви вклали в досягнення поставленої високої мети, і сьогодні Ви прийма?те заслужені поздоровлення", - значиться в листі, який опублікований на офіційному сайті "Шахтаря".

Олександр Ярославський ? депутатом-членом фракції "Демініціативи-Народовладдя".

З вищої ліги вилетіла кіровоградська "Зірка". Шанс залишити вищу лігу мають також "Карпати" (Львів), "Ворскла" (Полтава) і "Таврія" (Сімферополь).

 

14 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2004-06-14 / 15:04:00

    прийдут донецкие к власти, писец всем будет.И сдпуошникам втом числе