Володимир Паульо в лікарні.

За повідомленям Ужгородської міліції керівник найбільшого бандформування Закарпаття, що включає в себе 40 активних членів та до 300 нестійких злончинців, Володимир Паульо знаходиться на лікарняному ліжку з діагнозом серцево-судинних захворювань

 

Як виявилося бандити під проводом свого керівника, який вже почав давати покази, планували під час акції "Сила народу" в Ужгороді здійснити зухвалі плани.
Зокрема, під гаслами Ющенка та в помаранчевій символіці захопити одну зі шкіл міста Ужгород та взяти в заручники вчительський і учнівський колективи та висунути основну вимогу(!) - визнання Ющенка президентом, а якщо ні - то фізичне (вибіркове) знищення дітей та вчителів.
Крім того планувалися масові погроми магазинів, сільрад, житла працівників міліції, суду та інших правоохоронних органів в помаранчевих повязках.
Разом з бандитами постійно була присутня знімальна група яка мала це все фіксувати з обовязковим висвітленням всіх цих фактів на обласному та державному телебанні.

 

30 листопада 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2004-11-30 / 19:09:00

    Мама ця інформація підтверджена працівниками УБОЗу так щь не потрібно ображати редакцію. Про захоплення школи говорять ще з пятниці і нашу редакцію завалили запитами, тому ми і звернулися до міліції.
    А краще зареєструйтеся і не виходіть під чужими ніками.

  2. 2004-11-30 / 14:27:00

    Арафат???!!!- ты же умер!

  3. Arafat 2004-11-30 / 11:34:00

    Мама дарагая! Краще, щоб ніхто нічого не знав, а потім дивувався як так сталося? Деяку інформацію із вищенаведеного, можу підтвердити...

  4. мама 2004-11-30 / 11:21:00

    Редактора видання - до суду!!!!!!! Не можна розкидатися такими фактами, та ще й офіційно не підтвердженими. Ви уявляєте, яку паніку посієте нині у школах! У вас, що зовсім з мізками не все гаразд?