6 кримінальних справ порушено після подій на стадіоні "Авангард"

Варцаба стверджує, що зброя у бандюків були мисливська, а про злочинне угруповання на території областіф він нічого не знав

 

Кілька хвилин тому закінчилася прес-конференція, яку вів начальник УМВС у Закарпатській області Василь Варцаба. Він повідомив, що досі не коментува події на стадіоні лише тому. що не було закінчено слідчих дій. Наразі, згідно з постановою Ужгородського міськрайонного суду, всі необхідні слідчі дії проведено, обстежено автомобілі, затримані поблизу стадіону, у результаті вилучено "мисливську зброю і один бойовий пістолет" (лише згодом Варцаба підтвердив, що було вилучено ще й вибухівку та біти).
Наразі за цими подіями порушено 6 кримінальних справ, одна з них проти Паульо за фактом виявлення в нього незаре?строваної зброї. Також, за словами заступника обласного прокурора Михайла Гангура, КС порушила обласна прокуратура за фактом опору працівникам міліції та нападу на них. Також орушено справу за фактом давання вказівок злочинцям щодо відкриття вогню проти міліції, а не проти осіб, які давали ці вказівки.
Варцаба ж стверджу?, що в міліції "все спокійно і мирно", а те, що офіцери, міька й обласна ради висловили йому недовіру ? "хай собі висловлюють. мені що до того", ? сказав В. Варцаба.

 

02 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Ivan B 2004-12-03 / 03:19:00

    spitaite lubogo v Kos. Polyani pro varzabu : pochuete zlodii , padluka , zradnik
    A tse yogo ridne selo do rechi

  2. 2004-12-02 / 21:38:00

    Хорошо наверное на охоту на зайца с калашом ходить :) Вот уроды, пиздят и не краснеют.Варцабу и Ризака нужно казнить!

  3. Kia 2004-12-02 / 14:13:00

    Ганьба Варцабі! Брехун!

  4. Vlad 2004-12-02 / 11:34:00

    Козел цей Варцаба, проти нього з Різаком треба теж порушити кримінальні справи. Шоб з Чалим в 1 камеру посадили їх всіх.