У 29-річного ужгородця видурили 29 тисяч гривень

А в 53-річної мешканки міста Марії на вулиці Загорській посеред білого дня зірвали сумочку

 

Учора відкрито, фактично серед білого дня, напали злочинці на ужгородку Марію, яка саме поверталася додому по вул. Загорській, і відібрали сумочку з особистими речами.
Того ж дня у 26-річного ужгородця з помешкання по вул.Котляревського невiдома особа шляхом пiдбору ключа викрала 1500 грн та золотi вироби.
Окрім цього, вчора до Ужгородського МВ надійшов рапорт о/у ВДСБЕЗ, що ще 11.08.04р. Василь Ф., 1975 р.н., мешканець с.Баранинцi шляхом зловживання довiрою виманив у В. Анатолiя, 1974 р.н., мiсцевого мешканця, 29000 грн.

Також саме вчорашнім днем було заре?стровано факт вилучення зброї, бо?припасів та вибухівки, що знаходилася в автомобілях, затриманих поблизу стадіону "Авангард" минулої п"ятниці.

В рапорті це подано так: "26 листопада 04р. спiвробiтниками УКР, ЗМОП "Беркут" та СВ МВ в ходi ОПЗ в м.Ужгород на територiї ОСК "Закарпаття" по вул.I.Франка при оглядi а/м ВАЗ-21099, який належить Б. Олександру, 1975 р.н., мешканцю Мукачівського району, в салонi виявлено карабiн "Сайга-410" калiбр 410, з двома магазинами, в яких знаходилось по 4 патрони в кожному. Згiдно довiдки експертного дослiдження НДЕКЦ, даний карабiн внаслiдок переробки набув властивостi багатоцiльової вогнепальної зброї, придатної для стрiльби".

 

02 грудня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів