Управління ДСНС України у Закарпатській області доводить до Вашого відома:

Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 13 лютого 2014 року

 

Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 4 виїзди. Хибних викликів не зафіксовано.

Протягом чергової доби травмованих та загиблих людей не зафіксовано.

 

Щодо обстановки з пожежами

 

Всього

Збитки

Загинуло осіб

Постраждало осіб

Врятовано осіб

всього

дітей

всього

дітей

всього

дітей

Протягом доби

2

-

-

-

-

-

-

-

З початку року

114

532700

6

-

2

-

19

2

12.02.2014 о 12:45 поступило повідомлення про пожежу, яка виникла в ніч з 10 на 11 лютого в житловому будинку, за адресою: м.Свалява, вул. Бистрянська. Пожежею знищено електричний щиток. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

12.02.2014 о 20:10 - пожежа в безгосподарській будівлі, за адресою: м. Хуст, замкова гора. Пожежею знищено будівлю. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

 

Некласифіковані надзвичайні події

Некласифікованих надзвичайних подій упродовж доби не зафіксовано.

 

Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено 35 виїздів та виходів в гори, в ході яких врятовано 38 осіб, які потрапили у небезпеку, 30 громадянам надано невідкладну долікарську допомогу. Також 235 туристичним групам (загальною чисельністю 2906 чоловік) надано консультації, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.

 

  

Погодні умови на території Закарпатської області

За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 13 лютого очікується: хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, на високогір’ї мокрий сніг та сніг. Вночі та вранці подекуди туман. В горах місцями слабка ожеледь, на окремих ділянках доріг ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 1° морозу 4° тепла, вдень 2-7° тепла, на високогір’ї протягом доби 0-2° морозу.

 

По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, часом невеликий дощ. Вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 2-4°, вдень 5-7° тепла.

 

Огляд гідрологічного режиму рік:

Минулої доби по області утримувалась тепла погода, місцями пройшли дощі 1-8 мм. На більшості річок підтримується підвищена водність, відмічається зниження рівнів води. На р.Латориця та на р.Тиса в районі м.Чоп продовжувалося підвищення рівнів води на 0.4-0.7 м. Протягом доби очікується нестійка, з дощами переважно вночі, погода. На річках будуть відбуватись коливання рівнів води. На р.Латориця та на р.Тиса в районі м.Чоп продовжиться підвищення рівнів води на 10 - 40см.

 

Стан проїзду на автошляхах та перевалах Закарпатської області

Температура повітря на перевалах: Латірському (+3°), Абранському (+4°), Яблунецькому (0°), Ужоцькому (0°), Торунському (0°). На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття місцями мокре, проїзд забезпечений.

 

Надання допомоги по буксируванню автомобілів

З 1 січня по 13 лютого 2014 року для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автошляхах області було надано допомогу в буксируванні 47 автомобілям та зі снігових заметів евакуйовано 54 людини. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області було залучено 26 од. техніки та 103 чол. особового складу. 

У ДСНС України у Закарпатській області

 

13 лютого 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів