Українські націоналістичні партії підтримають Віктора Ющенка на президентських виборах

Конгрес українських націоналістів, Всеукраїнське об"єднання "Свобода", Організація українських націоналістів (мельниківці), Організація українських націоналістів (революційна) мають намір підтримати лідера блоку партій "Наша Україна" Віктора Ющенка на виборах Президента 2004 року, передають Українські Новини.

 

"Українські націоналісти переконані, що ?диним реальним претендентом на перемогу у виборах від національно-патріотичних сил ? Віктор Ющенко", - зазначено в спільній заяві голови КУН Олексія ?вченка, голови ВО "Свобода" Олега Тягнибока, лідера ОУН(м) Миколи Плав?юка і лідера ОУН (р) Андрія Гайдамахи.

Олег Тягнибок повідомив, що націоналістичні організації доручили своїм членам при?днатися до роботи структур блоку партій "Наша Україна".

Лідери націоналістичних організацій також заявили про те, що вони мають намір об"?днатися і з ці?ю метою вже створили робочу групу, яка розроблятиме ідеологічні й політичні принципи об"?днання націоналістичного руху.

За словами Тягнибока, націоналістичні організації планують брати участь у виборах до Верховної Ради у 2006 році.

Крім того, лідери цих об??днань назвали провокаторами партію "ОУН в Україні", яка назива? себе націоналістичною і через засоби масової інформації поширю? випади проти Віктора Ющенка.

 

17 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів