Жіноча еліта Закарпаття із Богданом Андріївим облагородили «квітковий рай» (фоторепортаж)

В Ужгороді на проспекті Свобода зацвіли ексклюзивні голландські тюльпани. Відтак, кілька десятків тюльпанових клумб, висаджених вздовж дороги ще торік, прикрашають обласний центр Закарпаття.

 

Цієї суботи, 12 квітня, у рамках проведення весняної акції «Закарпаттю – чисте довкілля» у «всеозброєнні» - з лопатами, граблями - долучилася і жіноча еліта краю, зокрема, Мирослава Каламуняк, Марія Бадида, Марта Волощук, Людмила Ляпіна та інші поважні пані. Допомагати у наведенні благоустрою ужгородських вулиць взявся і міський депутат Богдан Андріїв.

Разом з громадою вони впорядкували всі квіткові клумби вздовж проспекту Свободи. Тепер ужгородці можуть гордитися чарівним цвітінням – фаворитами Весни – різнокольоровими голландськими тюльпанами.

Їх, до речі, тут висаджено минуло річ майже 3,5 тисяч цибулин. Але, як зауважила ужгородка, яка проживає неподалік «тюльпанової» алеї, недобросовісні громадяни викопують із цибулинами ці унікальні квіти.

«Багато хто не втримується від спокуси зірвати квіти, однак «чорні» тюльпани настільки вибагливі, що у чужих руках «гинуть» протягом кількох годин.  Люди, які хотіли бачити їх у своїх домашніх квітниках, «дбайливо» крадучи цибулинки, повинні знати, що вони у них не приживуться», - впевнено каже квітолюбка Ольга.

Будемо сподіватися, що цей клаптик ужгородської землі, вкритий незбагненним фіолетово-коричневим, рожево-білим, яскраво-червоним кольорами, ще декілька днів прикрашатиме наше місто. А мешканці Ужгорода та гості втримаються від спокуси зірвати ці дива природи і лише насолоджуватимуться їх незабутньою красою!

Ужгород.net.ua

 

 

12 квітня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів