«Джейбіл» інвестує $1,5 млн у розвиток виробництва на Закарпатті

Jabil Circuit Ukraine Limited, що спеціалізується на виробництві продукції споживчої електроніки, відзначила успішне десятиріччя інвестиційної діяльності на Закарпатті.

 

Про це розповів керівник Закарпатського регіонального центру з інвестицій та розвитку, що входить до сфери управління Держінвестпроекту, Василь Матій. Він зазначив, що діяльність американська корпорація Jabil в Україні розпочала в 2004 році, заснувавши у СЕЗ «Закарпаття» підприємство Jabil Circuit Ukraine Limited, яке стало найбільшим підприємством з виробництва споживчої електроніки в Європі.

«У розвиток виробництва в Україні інвестовано понад $ 88 млн, створено більше 2000 робочих місць, із яких близько 30% – спеціалісти з вищою освітою, – зазначає директор Закарпатського РЦІРу. – Цього року компанія планує інвестувати $ 1,5 млн, що значно примножить додаткову кількість робочих місць та дозволить виробляти високотехнологічну продукцію». 

Днями Директор Закарпатського регіонального центру з інвестицій та розвитку  В. Матій та генеральний директор Jabil Circuit Ukraine Limited В. Карташов перепідписали Меморандум про співпрацю. Основна мета документа – запровадження у виробництво нових технологій, підвищення якості та структуризація робочої сили, стимулювання розбудови регіональної інвестиційної інфраструктури.

Під час підписання Меморандуму було наголошено на важливості виконання компанією інвестиційних проектів «Розробка та впровадження апаратного забезпечення задля створення сучасних електронних освітніх ресурсів» і «Випуск сонячних батарей 5-го покоління», які супроводжує Закарпатський РЦІР.

Також обговорювалася тема створення індустріального парку з електроніки на суміжній із заводом території, одним із ініціаторів якого є Jabil Circuit Ukraine Limited.  

Довідково:

Jabil Circuit Ukraine Limited - одне з підприємств корпорації Jabil, яка зареєстрована на Нью-Йоркській фондовій біржі під символом «JBL». Компанія була заснована в м. Детройт (США), її штаб-квартира розташована в штаті Флорида, США.

На сьогодні корпорація налічує 59 власних заводів у 21 країні світу, де працює понад 100 тис. працівників.

 

04 червня 2014р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів