Ужгородські «Карпати» здолали польську «Олімпію» (фото)

В товариській грі ужгородські «Карпати» доволі впевнено здолали на «Карпати Арені» польський клуб «Олімпія» з Нового Сончу. Перемогли з рахунком 30:20. Українські чемпіонки продемонстрували хорошу гру, програвши полячкам лише перші 10 хвилин матчу.

 

Попри товариський статус гри «карпатівки» трохи переживали. Воно й зрозуміло – фактично, це ж перша гра перед ужгородською публікою під керівництвом Валерія Войналовича.

Саме через нервозність, початок гри був за полячками – швидкі та впевнені контратаки через центр та через фланги дали результат.  «Карпати» ж довго втягувалися в гру і у підсумку 1:4 на користь гостей. Гучні настанови Валерія Войналовича привела команду в до тями: голкіпер Яблонська почала діяти все впевненіше, а в захисті «Карпати» почали гарти злагодженіше. Ну і швидшим став перехід з оборони в атаку – до 10-тої хвилин вдалося рахунок зрівняти 4:4. Особливо «пішла гра» у Лєзінської та Мигович.

Далі на майданчику була рівна гра – у «Карпат» в нападі гра не клеїлася, а атаки «Олімпія» розбивалися о захист господарів «Арени». Вперед вийшли лише на 19-тій хвилині,  коли в «Карпат» почала виходити довгі передачі із захисту в атаку.  І далі нарешті «прорвало».  Особливо відзначалася Дарина Кот  - молода запоріжанка вже звикає до статусу нового лідера команди.  Свою перевагу «Карпати» до кінця тайму вже не відпускали 15:11.  До речі, в першому таймі за команду дебютувала Ірина Компанієць, якій навіть вдалося відзначитися.

Другий тайм краще почала команда Нового Сончу.  Вони по довго комбінували в штрафній господарів, а підопічні Валерія Войналовича не завжди читали хід їхніх атак.  Ближче до 5-тої хвилини українські чемпіони прокинулися і відновили перевагу. Зокрема, нарешті почали вдаватися  дальні удари Уманець  і швидкі забіги Воронової. Ближче до середини тайму полячки взагалі нічого не могли зробити – їх вміло ловили українські чемпіонки на контратаках і збільшували рахунок в матчі.

До речі, в другому таймі була ще одна значна подія – на майданчик після довгої перерви повернулася Вікторія Цибуленко. Відзначитися їй не вдалося, проте і загальної картини капітан не зіпсувала. У підсумку 30:20 на користь ужгородських «Карпат».

 

15 вересня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів