Закарпатська збірна на чемпіонаті України з шашок-100 виступила гідно, але без медалей (ФОТО)

Збірну Закарпатської області на українській першості представляли вихованці шахово-шашкового клубу «Вікторія» Іршавського районного Будинку дитячої творчості Богдан Асеєв і Сергій Скоблей, які виступали у групі до 13 років.

 

Чемпіонат України з шашок-100 у вікових групах до 13 і до 19 років проводився в місті Івано-Франківськ. Приміщення для змагань вибрано дуже вдало. Міський центр патріотичного виховання молоді має просторий зал для проведення змагань. А ще для тренерів, батьків, представників виділили приміщення, яке давало змогу бачити ігрову зону, але не заважати учасникам. 

Збірну Закарпатської області представляли вихованці шахово-шашкового клубу «Вікторія» Іршавського районного Будинку дитячої творчості Богдан Асеєв і Сергій Скоблей, які виступали у групі до 13 років. Про гостру безкомпромісну боротьбу передбачав сам склад учасників. Суддя змагань кожного учасника представив ще й по його попередніх заслугах. Обидва наші представники виступили рівно, але по очкам трохи відстали від фаворитів і за призові місця боролися інші, більш сильніші спортсмени. Краще місце в Сергія Скоблея – 12, у Богдана Асеєва – 18.
Потрібно визнати перевагу суперників на даному змаганні. До такої жорсткої боротьби і на такому хорошому рівні наші спортсмени були не готові, щоб поборотися з грізними і амбітними супротивниками за призові місця, повідомляє А.Вайда з Іршавської РДА.
 
alt

 
alt

 
alt

 
alt

 
alt

 
alt
 
alt

 
alt
 
alt

 

06 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів