Серед юних мушкетерів країни ужгородці почувалися впевнено

В Ужгороді фінішував Закарпатський етап відкритої Всеукраїнської дитячої ліги з фехтування, у якому брали участь юнаки та дівчата з різних куточків України, а також гості зі Словаччини.
 

 

За нагороди змагалися понад 240 учасників, тому організатори задоволені, що навіть у такі складні для країни часи захід відбувся на високому представницькому рівні. До того ж його підтримали спонсори, які забезпечили дітей різноманітними призами.  

Господарі ж раді, що серед кращих юних вітчизняних фехтувальників є й свої переможці та призери. Так, у віковій категорії 10-13 років серед ужгородців перше місце посіла  Ніколетта Корлат, третьою стала Олександра Лазаренко. У хлопців із «бронзовим» результатом фінішували Мартін Ваха, Владислав Попович, «срібло» здобув Ілля Діас, а переможцем став Василь Слов’як. 

Утім, як зазначив головний суддя змагань Сергій Горецький, це – дитячий турнір, якихось далекосяжних висновків із нього робити не будуть. Захід більше відіграв роль для популяризації фехтування загалом і, звичайно, для набуття досвіду, щоб вийти впевненіше вже на більші міжнародні старти.

Володимир Тарасюк для Uzhgorod.net

 

 

08 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів