Замість адмінпротоколу - квіти та вірші (ФОТО)

Сьогодні в обласному центрі Закарпаття жінки-водії отримували квіти та вітання від правоохоронців.

 

Оригінально відзначили жіноче свято 8 Березня працівники Державтоінспекції Закарпаття. Сьогодні зранку на одній з найбільш аварійно небезпечних ділянок м.Ужгорода – поблизу однойменного готелю два наряди ДАІ зупиняли жінок за кермом автотранспорту. Але не для того, аби штрафувати чи «читати мораль» - кожна пані за кермом одержала від молодого інспектора тюльпан і відкритку з віршиком до свята…

У такий оригінальний спосіб закарпатські стражі доріг вирішили привітати представниць чарівної статі з Жіночим днем 8 Березня, повідомили з СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Зізнатись, акція ця здивувала окремих жінок, які спершу гадали, що їх зупинили, аби наказати. Тим паче, що інспектори навіть просили у тих їхнє водійське посвідчення (звісно, аби дізнатися ім′я пані за кермом). Проте коли їм простягали замість звичного адмінпротоколу квіти й відкритку, жінки мило усміхалися…

 

- Загалом ми роздали 100 квіток і відкриток, жодна пані за кермом не почувалася обділеною нашою увагою, - коментує інспектор ВДАІ м.Ужгорода капітан міліції Микола Греділь. – З милих усмішок жінок ми зрозуміли, що наша акція прийшлась їм до вподоби.

Водночас від імені всього нашого колективу хочу привітати усіх чарівних закарпаток, і тих, хто за кермом, і хто ходить пішки чи їздить в громадському автотранспорті, з святом 8 Березня. Залишайтесь завжди такими ж чарівними! 

 

08 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів