Закарпатці! Обережно! Паводок!

У зв’язку з погіршенням кліматичних умов на території області склалася напружена ситуація з виникненням надзвичайних ситуацій.

 

Гідрометеорологічні умови схожі з передпаводковою обстановкою 2001 року. При підвищенні температури повітря на 10 ? 15 градусів не виключа?ться можливість виникнення паводка. Повені частково прогнозуються, та передбачити момент їх початку дуже важко.

Управління МНС України в Закарпатській області зверта?ться до мешканців області з проханням вжити всіх заходів безпеки, аби не постраждати від негоди.

При виявленні затоплень слід відключити воду, газ, електропобутові прилади і терміново вийти в безпечне місце. У випадках повільного розвитку повені перенести майно в безпечне місце, а самому зайняти верхні поверхи (горища), дахи будівель. Щоб вибратися з місця затоплення, слід користуватися човнами, катерами і всім тим, що здатне утримати людину на воді (автомобільні камери, колоди тощо). Опинившись у воді, необхідно скинути важкий одяг, взуття, скористатися засобами, що плавають поблизу, й чекати допомоги, повідомили з центру пропаганди УМНС України в Закарпатській області.

 

27 лютого 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів