Сьогодні в Ужгороді прощатимуться з Віталієм Постолакі (ФОТО)

Тіло закарпатського Героя доставили на батьківщину. 

 

Зустрічали полеглого у російсько-українській війні Віталія Постолакі сьогодні пообіді в Ужгородському аеропорту. Церемонія прощання із Героєм, котрий загинув під Дебальцевим, відбудеться завтра о 12.30 в Закарпатському обласному музично-драматичному театрі, повідомляє Закарпаття онлайн. Панахида призначена на 14.00.

Як відомо, літак із тілом майора 128- гірсько-піхотної бригади, котрий добровольцем пішов боронити країну від російського агресора і загинув у новітній російсько-українській війні, вилетів з Дніпропетровська до Ужгорода сьогодні після полудня. 

В ужгородському аеропорту "борт" із полеглим Героєм зустрічали бойові побратими, військовики, друзі та товариші бійця на псевдо "Апостол".

Про загибель В.Постолакі стало відомо ще 14 лютого. Його тіло якийсь час залишалося в Дебальцевому. Пізніше в ЗМІ з'явилася інформація, що в "Урал", який перевозив тіла загиблих, серед них - і ужгородця Віталія Постолакі - влучив снаряд.

Майор Віталій Постолакі як офіцер запасу із самого початку воєнних дій на Сході, навідувався у військкомат, аби потрапити на Схід добровольцем. Втім, його прохання про мобілізацію військкомат задовільнив тільки із третьої спроби.

Боєць 128-ї закарпатської гірсько-піхотної бригади Віталій Постолакі із позивним "Апостол" виконував обов’язки командира розвідувального підрозділу.

 

 

11 березня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів