У Виноградові — BMW, а в Іршаві — "мобілки"...

Впродовж чинності операції "Контрабанді — стоп" спільними зусиллями податківців попереджено низку економічних правопорушень. І як свідчить аналіз результатів операції, на теренах нашої області курсує чимало так званих “безгоспних” вантажів із сумнівною документацією або підозрілого походження, призначених для відправки за кордон

 

Наприклад, працівниками податкової міліції ДП? у Виноградівському районі затримано дві BMW, у салоні та багажних відділеннях яких виявлено спеціально обладнані тайники для контрабандного вивозу тютюнових виробів за кордон. Житель села Бобове, на подвір?ї якого знаходилися ці автомобілі, на момент перевірки жодних документів на транспортні засоби надати не зміг. Повідомив, що автівки йому залишили на тимчасове зберігання незнайомі особи. Транспортні засоби орі?нтовною вартістю 104 тисячі гривень вилучено.
Ще один приклад ? вилучення працівниками податкової міліції ДП? у Тячівському районі грального апарата "Spiller BT" у селі Верхн? Водяне, що на Рахівщині. У керівництва закладу були відсутні як патент на надання послуг у сфері грального бізнесу, так і документи на "іграшку". Тож із апаратом їм довелося розлучитись.
Схожа картина ? і з мобільними телефонами. Незаконну торгову діяльність "стільникових" відділ по боротьбі із незаконним обігом підакцизних товарів УПМ в області спільно із працівниками Закарпатської філії УДЦ "Укрчастотнагляд" припинив в одному з магазинів ?ршави. Обстежуючи приміщення, податківці виявили у реалізації 21 мобільний телефон (на суму майже 18 тисяч гривень), на які були відсутні будь-які прихідні документи (накладні, акти закупки) та сертифікати відповідності. Партію "мобілок" із незаконного обігу вилучили і в Чопі.
[b]Прес-служба ДПА у Закарпатській області[/b]

 

03 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів