За антиПутінські написи водіїв-закарпатців штрафуватимуть!

Від сьогодні всім працівникам ДАІ дано жорстку вказівку присікати появу наклейок будь-якого змісту — навіть ультрапатріотичного.

 

Арсен Аваков заборонив на автомобільних номерних знаках будь-які написи, окрім державних реєстраційних знаків. Це стосується і напису “ПТН-ПНХ”. Про це повідомляють у прес-службі УМВС.

– Із сьогоднішнього дня ми дамо жорстку вказівку всім патрулям і всім працівникам ДАІ присікати появу наклейок будь-якого змісту, нехай навіть ультрапатріотичного, – заявив Арсен Аваков. – Жахливим фактом був сьогоднішній злочин, коли зловмисники переховувалися на авто з номерними знаками ПТН-ПНХ, що ускладнювало їх оперативне затримання.

За словами Авакова, до таких жорстких заходів вдалися для того, аби під наклейками не ховалися бандити, які одягають форму АТОшників.

– На автомобілях повинна бути виключно державна реєстрація, ніяких додаткових наклейок. Ми, враховуючи наближення свят 8 і 9 травня, переходимо на дуже жорсткий режим патрулювання і контролю. У тому числіі щодо профілактики таких бандитських груп, – заявив Арсен Аваков, пише "Доба".

 

05 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів