Ужгородець через коробку на спині у пенсіонера викликав міліцію

Правоохоронці кажуть, що вчинив правильно: пильність сьогодні не завадить.

 

Вчора по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від пильного громадянина про те, що через транспортний міст з Студентської набережної в бік готелю «Ужгород» йде громадянин в кепці й на спині у нього картонна коробка. На думку заявника у коробці може знаходитися зброя.

 

 

На місце події виїхали керівництво та слідчо - оперативна группа міськвідділу міліції. Правоохоронці встановили собу чоловіка, який переносив підозрілу коробку – ним виявився 66-річний ужгородський пенсіонер.

Як пояснив останній, картонну каробку знайшов та ніс додому для власних потреб.

Після огляду вмісту «підозрілої коробки» експерти науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області зброї не виявили. Дана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції.

Шановні городяни та гості міста! Враховуючи обстановку, яка склалася в нашій країні закликаємо вас бути пильними і обережними: у разі виявлення осіб, які мають намір вчинити протиправні дії, а також у разі виявлення на вулицях, у парках, в торгівельних, навчальних та інших закладах і громадських місцях підозрілих предметів, залишених сумок, коробок тощо – негайно повідомте про це за номерами 102, 61-43-46 (чергова частина Ужгородської міської міліції), або особисто зверніться до Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області за адресою: м.Ужгород, вул. Гагаріна, 10/а.

 

Керівництво Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області висловлює подяку пильному заявнику за вчасне інформування про такі події, інформують з Ужгородського МВ УМВС.

 

07 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів