Богдан Андріїв заохотив успішних випускників ужгородських шкіл (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Випускникам міста над над Ужем, серед яких майбутні студенти європейських вишів, сьогодні урочисто вручили  золоті та срібні медалі.

 

У суботу, 30 травня, на площі Поштовій, перед Ужгородською міською радою відбулося нагородження золотими та срібними медалями кращих випускників міста. Неймовірно святкова атмосфера витала у повітрі – радісні випускники-медалісти, щасливі вчителі та розчулені батьки – картина, яку не завжди побачиш…

Зі святом медалістів вітали міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов, його заступники та секретар міської ради Богдан Андріїв, який побажав винуватцям свята бути наполегливими у дорослому житті: «Дорогі наші випускники, батьки, вчителі! Сьогодні наше свято вдалося на славу. Вважаю, що міська рада започаткувала дуже добру традицію вітати найкращих наших випускників. Дійсно, ви еліта нашого міста. Пам’ятайте, що тільки наполегливою працею, яку вже ви тепер показали, навчаючись в школі, ви в майбутньому житті доб’єтеся вагомих результатів. Бажаю вам і вашим близьким міцного здоров’я, мирного неба, усього найкращого».

Окрім того, Богдан Андріїв особисто від себе матеріально заохотив найкращих випускників: Ужгородської класичної гімназії Василя Малишку, якого за перемогу в конкурсі запросили на навчання у Карловий університет, та випускника ЗОШ №19, переможця багатьох шкільних олімпіад Володимира Штимака.    

Ольга Палош для Uzhgorod.net.ua

 

30 травня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів