Закарпатські митники до сьомого поту «заганяли» бізнесменів (ФОТО, ВІДЕО)

Двобій відбувся у прикордонному місті.

 

Минулої суботи в наше місто Чоп завітало спортивне свято, адже міська Федерація футболу проводила свій перший футбольний турнір, змагання за Відкритий кубок міста Чоп з міні-футболу серед міських колективів підприємств, установ та організацій.

Такий футбольний турнір проводився вперше не лише міською футбольною федерацією, але вперше в історії футбольного життя Чопа. Боротися за міський кубок з міні-футболу зголосилося 9 команд із різних організацій та колективів, які працюють на теренах нашого міста.

Чудовий сонячний ранок, вітряний день дав можливість футболістам показати свої навички та вміння та поборотися за призи у футбольних баталіях.

Як зазвичай, відкриття змагання розпочалося із звучання Державного Гімну України та офіційного підняття прапору Федерації футболу міста Чоп, а дальше пішла напориста футбольна боротьба, яка і визначила претендентів та переможців змагання.

Отже, вперше в історії міста Чоп володарем Відкритого кубку міста Чоп з міні-футболу серед міських колективів підприємств, установ та організацій стала футбольна команда Закарпатської митниці.

У фіналі турніру команда митників перемогла своїх суперників,збірну команду підприємців міста «Дружба» з рахунком 4:1.

Другу сходинку п’єдесталу футбольна команда «Дружба», а третю зайняла футбольна дружина «Бліцарт» (Чопська лижна фабрика).

Кращим нападником турніру був визначений Задорожний В. (команда Закарпатської митниці), кращим воротарем – Буяло Л. ( команда «Дружба») та найкращим футболістом турніру став Фленько В. (команда Ревайвел-Експрес) .

Переможці змагань отримали футбольні кубки та відповідні дипломи.

Смачний закарпатський боґрач, яким смакували всі учасники футбольних змагань став завершенням футбольного свята.

Отже, своє перше бойове хрещення міська Федерація футболу пройшла успішно, адже футбольне дійство вдалося на славу.

Тут слід також відмітити пасивність міської влади, які чомусь проігнорувала ці спортивні змагання, але були офіційно запрошені на турнір.

В планах громадської організації цього року ще декілька цікавих футбольних турнірів, які ми будемо чекати з нетерпінням, інформує "Мій Чоп".

 

16 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів