Обласна влада нагородила найкращих медиків краю (ФОТО)

20-тисячний загін закарпатських медичних працівників відзначить у неділю своє свято.

 

З нагоди Дня медичного працівника, котрий відзначаємо найближчої неділі, у п’ятницю, 19 червня, у Закарпатській ОДА відбулося урочисте зібрання за участі представників галузі охорони здоров'я різних ланок з усієї області.

На Закарпатті трудяться понад чотири тисячі лікарів, загалом загін медичних працівників області становить близько двадцяти тисяч фахівців, повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

Насамперед, після виконання державного гімну, начальник управління охорони здоров'я Закарпатської ОДА Василь Скрип подякував колегам за відданість своєму фаху та побажав здоров'я й сил і надалі служити людям.

Голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль, вітаючи медиків, передовсім подякував їм за все, що роблять для краян. Маючи слово перед представниками благородної професії, він висловив сподівання, що реформи в галузі вдадуться: "Зробимо багато. А головне – щоби, втілюючи зміни, не нашкодили медицині. Пишаюся тим, що маю можливість працювати поруч із вами – справжніми професіоналами і чудовими людьми. Знаю проблеми і первинної ланки, де працюють віддані люди, на котрих тримається сільська медицина. Поважаю і фахівців районних лікарень, і фахівців обласних закладів – людей, які рятують життя. А життя людини – понад усе. Окрема подяка за все, що робите для військових!". "Проблем багато, але не хотілося б про них сьогодні говорити – їх треба вирішувати. Вірю, разом їх подолаємо. І бажаю вам здоров'я, Божої благодаті, терпіння і – не розчаровуватися!", - сказав Василь Іванович.

Провідних медиків краю – представників як сільських амбулаторій, так і обласних закладів – нагородили почесними грамотами та подяками обласних держадміністрації та ради, а також профспілки медичних працівників та управління охорони здоров'я ОДА.

 

19 червня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів