Усі перевали в Закарпатській області придатні для автомобільного руху

За останніми даними Закарпатського обласного центру з гідрометеорології на річках краю продовжується зниження рівня води на 20-30 см, на притоках до 70-190 см

 

Усі перевали в Закарпатській області придатні для автомобільного руху, покриття доріг на всіх перевалах сухе, опадів не спостеріга?ться. Для забезпечення проїзду через перевали задіяно 10 одиниць техніки та 25 працівників автодорожніх служб.

На дорогах державного та обласного значення покриття сухе, місцями мокре. На дорогах обласного значення покриття мокре, місцями ожеледиця.
Для забезпечення проїзду чергу? 73 одиниці техніки та 188 працівників дорожніх служб, повідомили в Центрі громадських зв?язків МНС у Закарпатській області.

На Латориці і Тисі в районі міста Чоп продовжувалося добігання паводкової хвилі, підвищення рівня води на 14 і 20 см над вчорашніми рівнями. На річці Латориця-Чоп протягом дня завершиться формування максимального рівня, на річці Тиса-Чоп формування максимального рівня завершиться в ніч на завтра. На заплавах перебувають річки Латориця в районі міста Чоп, Боржава в районі села Шаланки, Стара в районі села Зняцево. Сьогодні можливий вихід на заплаву річки Тиса в районі міста Чоп, повідомили у Центрі громадських зв?язків МНС України в Закарпатській області.

 

21 березня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів