Закарпатці займалися підробкою державних актів на право приватної власності на землю

Заступника начальника Мукачівського відділу земельних ресурсів звинувачують у підробці державних актів на право володіння землею

 

Прокуратура Мукачівського району порушила кримінальну справу стосовно заступника начальника Мукачівського відділу земельних ресурсів та його партнера ? директора товариства з обмеженою відповідальністю ?Трегер?, за те, що вони займалися підробкою державних актів на право приватної власності на землю.

Протягом 2003 року заступник начальника відділу земельних ресурсів підписав три державні акти на право власності на землю у м. Мукачеві та Мукачівському районі. Ці акти були оформлені без проведення вимірювальних та інших робіт на місцевості, кадастрові справи на земельні ділянки не виготовлялися і в документи були внесені неправдиві дані. Директор товариства, яке займалося проведенням геодезичних та інших робіт на місцевості, підробив таких державних актів аж 18. Усі вони також були оформлені з порушеннями вимог чинного законодавства, серед них були і три справи, підписані заступником начальника відділу земельних ресурсів.

Підозрюваним пред?явлено обвинувачення щодо внесення у офіційні документи явно неправдивих даних (ст. 366 Кримінального кодексу України ? службове підроблення). Справу направлено до суду, повідомили з прес-служби прокуратури області.

 

10 квітня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів