В Ужгороді завдяки дітям дорослі сьогодні гордилися тим, що організували

В Ужгороді завдяки дітям дорослі сьогодні гордилися тим, що організували
Відкрита першість міста із плавання стартувала сьогодні в Ужгороді, – повідомила Ужгородська міська рада. У змаганнях взяли участь близько сотні дітей 2006-2009 років народження. Зокрема, команди ДЮСШ №1, “Клуб Олімпік”, “На старт”, «Динамо» і районної спортивної школи.

 

На урочистому відкритті змагань були  секретар Ужгородської міської ради Андріана Сушко, начальник управління у справах культури, спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради Євген Бобров, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, перший віце-президент Федерації плавання України Володимир Шумілін і голова Федерації водних видів спорту Закарпаття Роберт Левицький.

Від міської ради присутніх учасників, їхніх тренерів та батьків привітала секретар міської ради Андріана Сушко, побажала дітям упевнених перемог, а тренерам гордості за своїх вихованців.  

Головний суддя змагань Лариса Рояк відзначила, що з кожним роком  збільшується кількість дітей, які долучаються до спортивного плавання.

«І чим більше вони будуть мірятися силами та вмінням, тим більше їм подобатиметься. Ці змагання є дуже сильним поштовхом до наступного тренувального етапу. Насамперед ми намагаємося створити дітям спортивне свято і аби всі були задоволені, кожну вікову групу будемо нагороджувати окремо», – зазначила суддя.

Нагадаємо, сьогодні голова Федерації водних видів спорту Закарпаття Роберт Левицький розповів про масовість навчанню плавання дітей на Закарпатті:

«Сьогодні ми стали лідерами у водних видах спорту на Україні. Більше 1000 юних плавців – це  значний і високий показник. І коли ми розмовляємо зі своїми колегами з України чи Словаччини, і розповідаємо, що у нас плаванням займається більше 1000 дітей, то вони не вірять у ці цифри. Тому що, наприклад, у Кошице плаванням займається лише близько 80 дітей».

 

08 квітня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів