Павло Генов, фронтмен гурту «308», на «гарадичах» Закарпатської обласної бібліотеки

Павло Генов, фронтмен гурту «308», на «гарадичах» Закарпатської обласної бібліотеки
Закарпатська обласна бібліотека розпочала науково-творчий проект «Гарадичі». Першим гостем бібліотеки став фронтмен гурту «308» Павло Генов. На зустрічі хлопець розповідав не тільки про свої кар’єрні гарадичі, а перш за все про книжки. Адже саме вони допомагають розвиватися і досягати успіхів у всіх починаннях – переконаний Павло.

 

Павло ГЕНОВ фронтмен гурту 308 розповів про книжки на яких я виріс і про книжки, які я прочитав в останні 5 років. Якийсь список літератури, який на мене сильно вплинув і мав вплив на мої дії. На мою роботу. Це корисно коли люди діляться хорошою книгою, знаннями. Бо вибір літератури є широким і добре радити один одному, що -хороше де можна взяти.

Організатори обіцяють такі зустрічі із відомими людьми зробити постійними, вже мають певні напрацювання. Хоч секретів про те, хто стане наступним гостем і не розкривають, але обіцяють – буде цікаво.

Мар’яна ГРИГАШ співорганізатор проекту:

Ми будемо шукати тих, людей відомих, які варті щоб поспілкуватися з людьми, розказати про свої літературні смаки. Що вони чатають, що порадять друзям. Ворогам можливо, аби ті стали добрішими.

До проекту обіцяють долучати не тільки літераторів і музикантів, на одну з наступних зустрічей запросять відомого політика. Аби той розповів – історію своїх життєвих гарадичів і які книжки можливо спонукали до нових вершин. А зустріч із Павлом Геновим закінчилась невеликим концертом гурту 308.

uzhinform

 

14 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів