Інформація про лісорубні квитки вже виставляється на сайт Закарпатського ОУЛМГ

Інформація про лісорубні квитки вже виставляється на сайт Закарпатського ОУЛМГ
14 квітня, відбулось друге засідання Громадської Ради при Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. На засіданні, окрім членів Громадської ради, були присутні начальник Закарпатського ОУЛМГ Валерій Мурга, його заступники Ігор Коцур та Василь Кий, представники ЗМІ.

 

Серед розглянутих на раді питань були: плани проведення лісокультурної компанії у цьому році лісогосподарськими підприємствами Закарпатського ОУЛМГ, заходи виконані лісогосподарськими підприємствами для посилення співпраці з громадськістю та ЗМІ, організація проведення лісовідновлення та багато інших.

На засіданні голова заступник начальника Ігор Коцур виступив зі звітом про її роботу протягом року.

Обговорення питань порядку денного викликало жваву дискусію серед присутніх, щоб перевести ведення Ради у конструктивне русло начальник ОУЛМГ Валерій Мурга під час доповіді звернув увагу на такі питання, як проведення санітарних рубок, будівництво лісових доріг, відновлення мисливської фауни, накладання мораторію на вирубку лісів Закарпаття. Окрім того очільник також поінформував присутніх, що вся інформація щодо вирубок і діяльності управління знаходиться у вільному доступі, і будь-хто може ознайомитися з нею на сайті управління. Також він повідомив, що в останній час є дуже багато звернень стосовно незаконної вирубки лісу на Закарпатті. Відтак управління вже почало висвітлювати інформацію щодо лісорубних робіт, які проводяться на територіях Закарпатського ОУЛМГ у мережі Інтернет.

«Ми вже почали висвітлювати дану інформацію. Наразі лісорубні квитки вже виставляються на сайт. Можливо іще не всі, але завтра з цього питання ми збираємо директорів тут. Я хочу бачити усі лісорубні квитки, всі їхні плани та інші питання, щоб ви в будь-який час, прийшовши на ділянку, могли перевірити законність тої чи іншої діяльності в лісі», - зазначив Валерій Мурга.

Також головний лісник краю повідомив, що на кожній ділянці відведеній під рубку зазначатимуть вид рубки, кубомасу, площу та відповідальну особу. Так само планують зазначати відповідну інформацію у місцях посадки лісових культур.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

15 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів