Досвідчену сутенерку та двох повій затримала берегівська поліція

Досвідчену сутенерку та двох повій затримала берегівська поліція
Співробітники Берегівського відділу поліції отримали інформацію про те, що 23-річна мешканка Мукачівського району протягом тривалого часу займається звідництвом на території міста Берегова.

 

Поліцейські затримали звідницю в той момент, коли вона привезла до готелю двох дівчат, які повинні були надавати інтимні послуги чоловікам за винагороду в 1000 гривень. Повій віком 25 та 26 років правоохоронці застали з клієнтами у номері мотелю.

Схема, за якою працювала звідниця, була досить простою. Коли з’являвся черговий клієнт, мукачівка телефонувала «подружкам». Всі переговори про місце зустрічі «жриць кохання» з замовниками, суму грошової винагороди вона вела особисто. Гроші з клієнтів брала теж звідниця, а вже потім передавала їх повіям, залишаючи частину собі.

Берегівським відділом поліції за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.303 (Втягнення кількох осіб в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, повідомляють у прес-службі закарпатської міліції.

 

 

 

26 квітня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів