«Мункач» з «Ужгородом» - переможця не виявили

«Мункач» з «Ужгородом» - переможця не виявили
Поєдинок між «Мункачем» та «Ужгородом» став справжньою окрасою 11-го туру вищої ліги. Кадрове підсилення «Мункача» в особах Юрія Томи, Олексія Хоменка та Віктора Гея та плідна робота угорських тренерів Ласло Сепеші та Дьордя Короловскія дає свої результати.

 

Хоч мукачівці й заволоділи територіальною перевагою та створили кілька хороших нагод для взяття воріт, все ж першими забили саме гості з обласного центру. Атаку розпочав вкиданням на Бако кіпер Лютнянський, той віддав далі на Реплюка, який увійшов у штрафну з правого краю і пробив повз кіпера – 0:1.  

Ще до перерви команди обмінялися гострими моментами, але без голів.

У другому таймі йшла позиційна боротьба, яка принесла користь господарям. На 68-й хвилині «Мункач» в ході затяжної атаки зрівнює рахунок. Гей віддав розрізний пас на Качура, Ковчар намагався перехопити, але лише підправив під удар нападнику господарів й Іван, випередивши Лютнянського, в один дотик переправляє м’яч в сітку – 1:1.  

А в кінцівці матчу «Ужгород» міг вирвати перемогу, однак удар Бандуровича на добиванні після відскоку прийняла на себе стійка воріт.  Тож бойова нічия – 1:1 й до «Ужгрода» впритул наближається виноградівський «Севлюш» (на одне очко), який вдома долає хустську «Оболонь» - 5:0.

uzhgorod.net.ua

 

28 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів